Startup City
Cluj-Napoca​

Global Startup City Cluj-Napoca face parte din European Innovation Area și este un proiect în cadrul căruia orașe europene care nu sunt capitale de țări își propun să creeze un spațiu comun, sinergic și conectat pentru a le oferi antreprenorilor de startup-uri tehnologice posibilitatea de a se dezvolta în Europa.

Global StartupCity
Cluj-Napoca

Program eHealth 2022

În cadrul acestei inițiative, fiecare oraș și-a asumat un rol catalizator într-un anumit domeniu de piață, pentru care contextul local oferă condiții optime de dezvoltare pentru startup-uri și IMM-uri. Clujul face, din noiembrie 2020, parte din pionierul Health iArea, lansat oficial în cadrul Global StartupCities Summit. Activitatea principală a StartupCity Cluj în 2022 pe componenta Global StartupCity este lansarea unui apel global pentru selecția startup-urilor din domeniul MedTech și eHealth.

Inițiativa Global StartupCities

Inițiativa Global StartupCities face parte din Spațiul European de Inovare (EiA) de jos în sus și se bucură de sprijinul Comisarului European pentru Inovare, Cercetare, Cultură, Educație și Tineret, Mariya Gabriel, în calitate de Ambasador Onorific Global StartupCities.

Startup Studio

StartupStudio este un concept dezvoltat și coordonat de către prof. Răzvan Cherecheș, în cadrul Unitului StartupCity Cluj-Napoca. Demersul vizează accelerarea procesului de coagulare de startup-uri în Cluj, cu scopul dinamizării activității de antreprenoriat de inovare, printr-un program nou de educație antreprenorială inovativă, propus și coordonat de către Răzvan Cherecheș.

Dacă ai vreo curiozitate, vrei să ne transmiți un mesaj sau pur și simplu să ne conectăm, dă-ne un mesaj.