Programe

Vezi programele pe care le implementăm mai jos. Află mai multe despre ce facem.

Transylvania Regional Innovation Valley

Conceptul de Vale Regională de Inovare (RIV) reprezintă o abordare strategică pentru stimularea dezvoltării economice bazate pe inovație la nivel regional. Transilvania Regional Innovation Valley este un deziderat al ecosistemului regional de inovare de a iniția pe teritoriul Transilvaniei un spațiu de experiment și învățare, care să prioritizeze inovația ca motor de dezvoltare sustenabilă, în acord cu cerințele și obligațiile Dublei Tranziții Europene.

Rural-Urban Hub

Rural Urban Hub este o inițiativă locală care își propune să experimenteze un nou model de adresare a decalajelor de dezvoltare, definind un spațiu de inovare și folosind infrastructura urbană, beneficiile și potențialul zonei rurale, conectând capitalul uman al acestora. Scopul este conceperea în comun a unei strategii durabile pe termen lung care reduce diferențele de dezvoltare și acces la resurse între Cluj și zonele rurale învecinate.

Fondul de Inovare și Experiment Cluj

FIX Cluj este un program de incubare pentru idei inovatoare, dedicat tinerilor cu vârste între 16 și 26 de ani care locuiesc, studiază sau lucrează în municipiul Cluj-Napoca și se înscriu în echipe de 2-5 persoane pentru a beneficia de învățare, suport și finanțare. Parte din Fondul de Inovare și Experiment, FIX Cluj oferă acces tuturor tinerilor clujeni, indiferent de mediul social, gen, etnie sau eventuale dizabilități.

Innovated In Cluj

innovatedincluj.eu este o platformă de promovare a poveștilor reale despre inovatori și inovare din Cluj. Își propune să promoveze oportunități de finanțare și să creeze rețele de conectare și resurse pentru inovatorul din fiecare dintre noi. Platforma catalizează ideile și inițiativele comunității și ecosistemului din Cluj și le promovează în context sinergic cu inițiativele europene din acest domeniu.

Global Startup City Cluj-Napoca

Global Startup City Cluj-Napoca face parte din European Innovation Area – proiect în cadrul căruia orașe europene care nu sunt capitale de țări își propun să creeze un spațiu comun, sinergic și conectat pentru a le oferi antreprenorilor de startup-uri tehnologice posibilitatea de a se dezvolta în Europa – ca alternativă la migrația către poli globali consolidați, precum Silicon Valley sau centre puternice din alte zone din lume.

Dacă ai vreo curiozitate, vrei să ne transmiți un mesaj sau pur și simplu să ne conectăm, dă-ne un mesaj.