Despre noi

C-Edu - spațiu de dialog și colaborare

Membri fondatori ai Clusterului de educație C-Edu au creat prin acest proiect un spațiu de co-design și colaborare deschis tuturor celor care sunt interesați să contribuie la o conversație despre viitorul educației. Fie că ne referim la Cluj, Transilvania, România sau în alt loc din spațiul european provocările contemporane la care trebuie să facem cu toții.  

Viitorul oferă atât oportunități cât și mari semne de întrebare, însă este o certitudine că a găsi cele mai bune soluții, sustenabile și incluzive este posibil numai împreună.  

Clusterul de educație propune comunității un proiect de evaluare a resurselor de care dispunem, de identificare a nevoilor neacoperite prin programe standardizate și formale implementate în acest moment și de inițiere a unor procese colaborative în vederea identificării soluțiilor locale și regionale pentru rezolvarea acestora. 

Prin programele sale strategice Clusterul de educație C-Edu devine o platformă de comunicare și construcție a soluțiilor viitorului educației și muncii, de revalorizare și recunoaștere a talentului generației viitoare de tineri profesioniști, pe baza elementelor esențiale care ne definesc azi: incluziune, sustenabilitate, multiculturalism, deschidere spre noile tehnologii, responsabilitatea față de mediul înconjurător. 

Consiliu Director

Simona BACIU

Președinte

Daniela POPESCU

Vicepreședinte

Christian SĂCĂREA

Vicepreședinte

Carmen MIHU

Membru Consiliu Director

Marinela MARC

Membru Consiliu Director

Cornel CĂTOI

Membru Consiliu Director

Mara RAȚIU

Membru Consiliu Director

Nelida NEDELCUȚ

Membru Consiliu Director

Istvan VAKAR

Membru Consiliu Director

Emilia BOTEZAN

Membru Consiliu Director

Echipa Executivă

Oana Mureșan

Executive Director

Adria Berari

Executive Assistant

Fulvia Iancu

Lawyer